Cambozolagratinerad kassler

Publicerat: 2012-12-04
Klockan: 23:37:06

Cambozolagratinerad kassler

~6 pers.

 

 

Ingredienser

 

4-500g kassler

3 dl grädde

1 dl mjölk

Maizena redning för ljus sås, ~4 dl sås

200g cambozola (ost)

Salami

1 röd paprika

1 liten riven ost

Salt & peppar

 

 

Gör så här…

 

- Koka upp grädde och mjölk i en stekpanna med salt och peppar. Gör maizena redningen i en kastrull vid sidan om efter förpackningens instruktioner. Man kan göra en egen redning om man känner för det. Blanda såserna med varandra. Skär sedan av kanterna på cambozolan och klicka ner den i såsen.

 

- Skär paprikan i ringar, följt av kasslern i lagom tunna skivor. Lägg kasslern i en form, varvat med salami och paprika. Den del av paprikan som blir över kan hackas och spridas ut på måfå i formen.

 

- Häll över såsen i formen och strö den rivna osten över. Grädda i ugnen på 225 C i omkring 20 minuter. Servera med valfritt tillbehör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0